Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

  Història

   

  Després de més de 45 anys oferint servei dins del sector de la construcció, seguim ampliant les nostres àrees competitives i oferint als nostres clients serveis de confiança i compromís.

   

  Reptes diaris

   

  Gràcies al nostre esforç i treball, ens convertim diàriament en un subministrador global de serveis, oferint transports, formació, assessorament tècnic, manteniment, etc., als nostres clients.

  Taller de reparacions

   

  Gràcies a l’especialització del nostre personal, oferim solucions diàries als problemes dels nostres clients. Així mateix, gràcies a la nostra xarxa de col·laboradors podem solucionar qualsevol problema diari ocasionat per la decisió de la maquinària durant la jornada laboral.

  Adaptació als canvis

   

  Ens adaptem diàriament als constants canvis de mercat que ens porten a un servei més eficient i de major qualitat als nostres clients, amb màquines d’última generació preparades per treballar en les obres actuals.

  Personal qualificat

   

  Un dels majors valors competitius que tenim és l’especialització adquirida per cadascuna de les persones que formen aquesta empresa. Conèixer les expectatives dels treballadors per alinear-les amb els plans de l’empresa, és la nostra principal meta a seguir.

  Logística

   

  Un dels serveis que els nostres clients poden optar a contractar, és el servei de repartiment de la maquinària. Disposem d’un àmplia gamma de vehicles de totes les mesures per fer arribar tot el que els nostres clients requereixin allà on ho sol·licitin.

  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping