Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

  Quin és el vestuari adequat per la construcció?

  La roba de treball és de vital importància tant per al treballador com per a l’empresa. Abans la roba de treball era un motiu per representar una marca, però des de llavors s’ha evolucionat i ara cada peça té la seva funció. La roba s’utilitza com a complement de seguretat, i a més aquesta ha de ser funcional i capaç de facilitar les tasques de construcció a qui la porti posada.

  Peces més usades en la construcció

  Quan es pensa en un uniforme de construcció, no només es pensa en un mico de treball, hi ha moltes peces que formen el seu uniforme i és indispensable que cadascuna sigui de la major qualitat, com les que pots trobar a la nostra botiga online. Les peces més comunes que ens podem trobar són:

  • Sabates de seguretat

  Aquest tipus de calçat representa un Equip de Protecció Personal (EPP) essencial. Sobretot en àrees on s’han de transportar càrregues pesades o treballar amb eines que podrien posar en risc la salut dels nostres peus després d’un error de manipulació o accident.

  • Casc de seguretat

  El principal objectiu del casc de seguretat és protegir el cap de qui el fa servir de perills i cops mecànics. També pot protegir davant d’altres riscos de naturalesa mecànica, tèrmica o elèctrica.

  • Guants de seguretat

  Els guants de seguretat per a la construcció són equips de protecció que cobreixen parcialment o totalment la mà, evitant possibles riscos d’amputació, cremades, talls, fractures, abrasions, etc. També protegeixen davant infeccions o ajuden a desenvolupar millor la feina gràcies a característiques com l’adherència antilliscant.

  • Pantaló multi-butxaques

  Els pantalons multibutxaques són tot un clàssic als uniformes de treball. Resulten, però, especialment útils en aquelles professions en què es requereixen eines, ja que la seva capacitat i comoditat permet tenir a mà tots els estris de treball de forma pràctica i funcional.

  • Armilla alta visibilitat

  Aquestes peces tenen una gran importància per a la seguretat dels treballadors que fan les seves activitats en espais poc il·luminats. L’ús de l’armilla d’alta visibilitat, o altres peces ajuden a salvar milers de vides cada any, evitant accidents com a atropellaments. Alguns sectors que han apostat pel seu ús són: treballadors industrials, aeroportuaris, miners i transportistes de maquinària pesant.

  Consells per a escollir el teu vestuari de construcció

  Si estàs pensant a comprar la roba industrial per treballar a la construcció, ho tens molt fàcil a Vallesana Maquinària. Al nostre ampli catàleg podràs trobar la millor selecció, i amb els nostres consells segur que no falles a la teva elecció:

  • El més important és la qualitat. Als treballs de construcció és molt habitual que hi hagi accidents laborals, i la roba se sotmet a moltes exigències. Si la roba és de mala qualitat patirà esquinços i tindrà una menor protecció davant de qualsevol accident.
  • A causa de les llargues hores que sol passar-se el treballador a l’obra, la roba ha de ser durable i resistent. Ja que és possible que treballi en molts tipus de climes, i ha de poder adaptar-se i protegir el treballador en cadascun.
  • A causa de les llargues hores de treball, la roba ha de ser còmoda i fresca perquè no afecti el treballador en les hores de més calor.

   

  Fes-te amb la roba laboral de construcció a la botiga online de Vallesana i treballa segur i còmodament.  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping