Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he ent猫s i estic d'acord amb la Pol铆tica de Privacitat de la web.

  Nova Formaci贸: Maquin脿ria de moviment de terres

  A Vallesana Maquin脿ria obrim una NOVA FORMACI脫 de 馃攨 Maquin脿ria de moviment de terres馃攨 per a tots els treballadors del sector de la construcci贸.

  Sabies que la llei indica que tots els operaris que treballin amb maquin脿ria de construcci贸 estan obligats a disposar del t铆tol que certifiqui el maneig de cadascuna? Que una inspecci贸 no t’agafi desprevingut! En aquest article t’explicarem detalladament en qu猫 consisteix la llei i aquesta formaci贸.

  鈥淟a Llei 31/1995, de 8 de novembre, de Prevenci贸 de Riscos Laborals, determina les obligacions b脿siques de garanties i responsabilitats necess脿ries per establir un nivell adequat de protecci贸 de la salut dels treballadors enfront dels riscos derivats de les condicions de treball , el marc duna pol铆tica coherent, coordinada i efica莽. Segons larticle 6, s贸n les normes reglament脿ries les que fixen i concreten els aspectes m茅s t猫cnics de les mesures preventives. Aix铆, s贸n les normes de desenvolupament reglamentari les que fixin les mesures m铆nimes a adoptar per a la protecci贸 adequada dels treballadors. Entre elles es troben les destinades a garantir que de la pres猫ncia o utilitzaci贸 dels equips de treball posats a disposici贸 dels treballadors a l’empresa o al centre de treball no es derivin riscos per a la seguretat o salut. Derivada de la normativa 鈥渕are鈥 de prevenci贸 de riscos laborals, tenim el RD 1215/1997 de compliment obligat que determina les disposicions m铆nimes de seguretat i salut per a la utilitzaci贸 dels equips de treball utilitzats pels treballadors al seu lloc de treball鈥. 脡s per aix貌 que l’empresari est脿 obligat a formar els seus treballadors en la utilitzaci贸 dels equips de treball que en posa a disposici贸鈥.

  El proper mes de febrer馃棑聽 es portaran a terme les primeres convocat貌ries per fer el curs, que consta de dues parts: te貌ric i pr脿ctic. Tamb茅 es podran obrir convocat貌ries per a empreses exclusivament.

  鈴 6 hores

  馃搷 La Roca del Vall猫s

  馃挵 Consulta el preu

  馃搩 Aquesta formaci贸 茅s bonificable per la TGSS

   

  Si vols m茅s informaci贸 sobre la formaci贸, pots escriure’ns o trucar-nos.

  馃摬聽 938 70 12 72

  馃摠聽 info@vallesana.es  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping