Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

  Bergmann C805s, l’arribada del dúmper compacta

   

  Al parc de lloguer de Vallesana ja ha arribat la dumper Bergmann C805s. Un model de la marca alemanya que innova en seguretat, capacitat de càrrega i tecnologia.

  La Bergmann C805s es presenta com un vehicle autopropulsat sobre rodes amb caixa oberta. En aquest cas, té dues parts independents, però unides entre si mateixes, i per això la fa una dúmper articulada. La part de davant és la tractora i la posterior la de càrrega, a més posseeix un eix flotant. Té una major capacitat de maniobra, gràcies al bolquet giratori que pot adquirir un angle de fins 90°.

  Donat que es tracta d’una màquina compacta, la seva capacitat de càrrega útil arriba als 4500 kg. Tot i això, el principal avantatge que ofereix el dúmper és que el consum de combustible es manté a un nivell baix.

  Bergmann ha dissenyat la sèrie C805s amb una cabina d’operador que compta amb una capacitat de visibilitat de 360°. Això millora la seguretat i ofereix una panoràmica molt més amplia en l’àrea de treball.

  A més de les millores tecnològiques, el dúmper ofereix major confort i agilitat per ser utilitzada en construcció d’interior de ciutat.

  Si vols veure-la en directe i valorar totes les seves característiques, apropa’t al parc de lloguer!

   

     Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping