Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

  Nova miniexcavadora 900kg per llogar

  A Vallesana Maquinària oferim diferents accessoris i maquinària per a la construcció de lloguer. En aquest article, us presentem la nova MINIEXCAVADORA 900KG que ha arribat a les nostres instal·lacions llesta per ser llogada i no deixar de funcionar en espais reduïts que requereixen de maquinària que ocupi menys.

  Les característiques d’aquesta nova incorporació són les següents:

  • ON ALTRES NO ARRIBEN: La potència i la velocitat estan assegurades quan es treballa en espais reduïts, ja que la miniexcavadora té un radi de gir frontal en virar de 950mm i una amplada de 700mmm és perfecta per a petites reformes, operacions d’excavació i manteniment de xarxes de sanejament, túnels on no poden operar màquines més grans o també en el sector de la jardineria i vivers.
  • Dues velocitats de desplaçament: (1,7/3,5 km/h), les dues velocitats de desplaçament ofereixen un desplaçament eficaç i màxima maniobrabilitat mentre es treballa, així com una conducció rápida
  • Motor Dièsel Yanmar: El motor Yanmar sèrie TNV i el circuit hidràulic amb dues bombes d’engranatges proporcionen una velocitat operativa elevada i moviments simultanis.
  • El motor amb baixa velocitat de rotació ofereix la màxima eficiència amb baix consum i limita les emissions contaminants segons els requisits anticontaminació de nivell 4 de l’EPA. L’índex d’explotació és menor per augmentar-ne la durabilitat i la fiabilitat.
  • Ràdio de gir zero per adaptar-se a totes les situacions.
  • Control i manteniment: El capó del motor s’obre completament, cosa que facilita la visió de la major part i l’accés als diversos components per a les tasques d’inspecció i manteniment.
  • Els rodets amb doble cara exterior ajuden a reduir el desgast de les erugues, milloren la distribució de les càrregues i augmenten l’estabilitat operativa.
  • L’excel·lent geometria del moviment de la ploma i la distància reduïda entre la cullera i la fulla dozer permeten excavar fins i tot prop de la pròpia fulla.
  • Comoditat i seguretat, ja que la màquina està dissenyada pensant en l’operari.

  Aquesta màquina, pensada en l’operari, integra totes les funcions necessàries per dur a terme una bona excavació en qualsevol construcció. 💥 ESTÀ LLISTA PER LLOGAR!

  Vols més informació sobre la miniexcavadora? 🌐  Contacta amb el nostre equip professional perquè t’assessori i puguis dur a terme un procés de construcció excel·lent.  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping