Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

  ¿Cómo registrarte para obtener 5 años de garantía de Bosch?

  Les eines elèctriques de Bosch compleixen els requisits de qualitat més alts. Per aquesta raó, com que a Vallesana som Bosch Premium Partner, et fem una oferta especial.

  Amb la compra de maquinària Bosch a la nostra botiga, ara podràs de forma gratuïta ampliar el període de garantia fins a 5 anys, perquè puguis gaudir de la nostra promesa de garantia.

  L’oferta és aplicable a totes les eines elèctriques i de mesura professionals, així com a les bateries i carregadors corresponents de Bosch. En queden excloses les eines d’alta freqüència, els caragols industrials a bateria, les eines pneumàtiques, així com els accessoris subministrats.

  Com es pot registrar per obtenir els 5 anys de garantia de Bosch?

  1. Compra una eina professional al teu Bosch Premium Partner més proper.
  La botiga de Vallesana està ubicada a Granollers, encara que també tenim botiga en línia i fem enviaments.
  2. Si encara no ho has fet, dona’t d’alta gratis a PRO360 (www.boschpro360.com)
  3. Selecciona el fabricant: Bosch
  4. Registra l’eina, indicant davant de la denominació les sigles: BPP
  5. Selecciona la data de compra
  6. Puja la teva factura i imprimeix el teu certificat 5 Anys de garantia*

   

  *Garantia per defecte de fabricació per a eines elèctriques professionals adquirides exclusivament en un client Bosch Premium Partner i registrades en el termini màxim de 4 setmanes des del moment de la compra. Excloses eines pneumàtiques i accessoris.
  Encara que al certificat que imprimiu poseu el segell de 3 Anys de Garantia, en incloure les sigles “BPP” davant de la denominació de l’eina, la garantia s’ampliarà automàticament a 5 Anys de Garantia. Si així ho desitges, pots demanar-li al teu BPP que enganxi un adhesiu “5 Anys de Garantia BPP” a la part superior esquerra per a un fàcil reconeixement.  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping