Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

  Elevació i Transport

  T’oferim la solució perfecta per a qualsevol tipus d’elevació de càrregues. Disposem d’un ampli ventall de maquinària per al transport i elevació de càrregues aptes per a obres, o qualsevol tipus de treball. Les màquines que tenim a disposició dels nostres clients estan pensades perquè els operaris no facin el més mínim esforç a l’hora d’elevar o transportar càrregues, respectant sempre les normatives de mercat vigent.

   

  Podràs escollir qualsevol d’elles en funció de la feina a realitzar, per exemple, els carretons elevadors 4×4 o 4×2 són la solució perfecta per a la càrrega de palets en l’obra o en la indústria. A diferència dels transpalets manuals d’obra o d’indústria que són per a trajectes més curts i fins i tot per elevar càrregues menys pesades.

   

  Una altra de les solucions per a l’elevació i transport de càrregues són els manipuladors telescòpics que al seu torn es fan servir per elevar càrregues a majors altures i al portar incorporat a la cabina aire condicionat i calefacció el treball es fa més amè els 365 dies a l’any. Una altra de les solucions per a l’elevació de càrregues són els muntacàrregues o polispasts, ja que al pujar càrregues a diferents altures pot ser la solució perfecta per a les obres, rehabilitacions o reformes.

   

  Si està pensant en llogar alguna màquina per elevar o transportar alguna càrrega però no sap quina és la millor opció per al treball que ha de realitzar, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre personal perquè puguem assessorar-li.

  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping