Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

  Compressors

  Vallesana de maquinària ofereix una àmplia gamma de compressors d’aire industrials útils per a aplicacions de baixa, mitja i alta pressió. Oferim diversos models perquè els nostres clients trien el que més s’ajusti a les seves necessitats. Les utilitats que tenen els compressors són diverses, per exemple, per a accionar eines pneumàtiques com martells o pistoletes, per sorrejadores, per pintar, etc.

   

  Per llogar la màquina necessària per a les seves tasques cal tenir en compte quines són les seves necessitats ja que en funció d’aquestes el tipus de compressor que necessitarà serà un o altre. En el nostre parc de lloguer, podrà trobar compressors de 2CV de 25 Litres que generalment es fan servir per a tasques de pintura, compressors d’3CV de 50 litres, que es poden utilitzar per sorrejadores de mida petita i ja a grans trets passem als compressors de 3 , 5 i 4 m³.

   

  Si té dubtes a l’hora de seleccionar quin tipus de compressor necessita, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través dels nostres formularis del web, posar-se en contacte via telefònica o bé acostar-se a un dels nostres magatzems i l’assessorarem que compressor és idoni per les seves necessitats.

  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping