Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

  Accepto rebre comunicacions de Vallesana.

  Bombes d’Aigua

  Busques bombes de buidatge d’aigües fixes o submergibles? Tenim la solució perfecta per a les teves necessitats. Vallesana de maquinària ofereix bombes d’aigua petites, més lleugeres i més potents amb característiques que faciliten el seu transport.

   

  Les bombes d’aigua que pots trobar en el nostre parc de lloguer tenen la funció de recollir aigües netes i brutes, amb motor elèctric monofàsic i trifàsic o motor gasolina 4 temps en el cas de les motobombes. Disposem de bombes d’aigua de Cota 0, i bombes d’aigües brutes/residus que accepten sòlids de fins a 9mm, i les motobombes fins 25mm.

   

  A la nostra secció de bombes d’aigua, podrà avaluar quin d’elles és eficaç per al tipus de treball que necessites, tenint en compte el cabal d’aigua capaç d’absorbir. A més, en el lloguer de les bombes s’inclou la mànega amb els metres que demanis.

   

  Pot realitzar la reserva de la bomba de buidatge mitjançant la nostra web, via telefònica o apropant-te a algun dels nostres magatzems. Així mateix, si tens algun dubte, els nostres operaris t’assessoraran per llogar la màquina que més s’adeqüi a les seves necessitats.

  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping