Et truquem

  7h-13h | 15h-18h

  He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

  Accepto rebre comunicacions de Vallesana.

  aspiradora-industrial-bosch-vallesana-alquiler

  Els beneficis de llogar un aspirador industrial

  La neteja a les organitzacions és molt important, d’això presideix el manteniment correcte dels espais i les primeres matèries que puguin reposar dins d’un establiment, tractant-se d’un lloc on es reben clients.

  És un aspecte més rellevant perquè això reflectirà part de la imatge d’una organització.

  Sí, ho sabem. A les llars la neteja és molt més senzilla; el mobiliari és menys pesat i es pot manipular fàcilment, l’espai sol ser més petit… Per contra, a les grans naus industrials o oficines la tasca de neteja es torna més complicada i tediosa, a causa de diferents factors com el temps, recursos, espai, entre altres aspectes. Aleshores, és allà, on neix la necessitat de comptar amb materials i insums que facilitin la tasca.

  Entre els principals insums, eines o materials amb què ha de comptar una empresa a l’hora de fer aquestes tasques ha de ser amb sistemes de neteja industrial, ja que porten grans beneficis en relació amb l’organització de grans espais.

  L’aspiradora, per exemple, va entrar al mercat fa més d’un segle i ha estat summament pràctica per emprar tant a espais petits com a grans llocs, encara que en cas de ser grans espais, l’ideal és optar per una aspiradora industrial.

  Les aspiradores industrials faciliten que la neteja d’un lloc es faci de manera més ràpida, ja que en lloc de fer servir instruments quotidians i bàsics com les tradicionals eines de neteja, una aspiradora industrial en només una passada, i si tant esforç, pot fer un millor treball.

  Tot seguit, Vallesana Maquinària us presenta els cinc beneficis de llogar un aspirador industrial.

  1. Diversitat d’aspiració

   Un aspirador industrial pot absorbir tant elements humits com secs i granulars.

   La possibilitat d’aspirar diversos elements en un lloc determinat facilita la tasca, reduint els temps d’execució i la necessitat de diversos materials, cosa que genera un estalvi econòmic important. A més, es poden afegir altres eines com a fregadores industrials, cosa que permet optimitzar i diversificar la seva funció.

  2.  Són segurs i fàcils de fer servir

   Si llogues un aspirador industrial, podràs descobrir que és una eina fàcil de fer servir. A més, a Vallesana oferim la maquinària de les millors marques del sector, així que comprovaràs que el disseny és fiable i segur en la seva manipulació. Els aspiradors industrials de lloguer de Vallesana són resistents, potents i silenciosos. Informa’t!

  1. Optimitzen el temps de treball

   Estan fabricats per treballar en grans extensions durant períodes perllongats, generant un alt rendiment. La seva capacitat de succió és molt alta i tenen un gran contenidor, de manera que no cal buidar-lo en períodes curts de temps. Aquest aspecte resulta fonamental per al treball d’empreses de neteja, perquè aconsegueixen abastar grans espais tot i que aquests estiguin molt bruts.

  2. Tenen una alta potència i capacitat de succió

   La diferència entre la capacitat i la potència d’un aspirador industrial i un de caràcter domèstic és altament considerable. Un aspirador industrial té una capacitat de succió molt més gran que la d’ús particular, i això permet que sigui capaç d’aspirar diversos elements en diferents mides.

  3. Són versàtils a la neteja d’espais

   Un gran avantatge d’aquest tipus d’eines rau en les possibilitats d’ús, ja que estan dissenyats per treballar tant a la neteja exterior com a l’interior. Poden aspirar diverses superfícies com ara ciment, catifes, fustes, marbre, ceràmiques, entre d’altres.

  Són molts els beneficis que té comptar amb un aspirador industrial. L’optimització de temps i recursos genera avantatges a l’hora de treballar amb materials de qualitat i que s’adapten a les nostres necessitats.

  Sobretot, en temps on la neteja de les superfícies és un tema constant per evitar propagació de malalties i mantenir els llocs els més higienitzats possibles, cal comptar amb elements que ens facilitin aquesta tasca. A Vallesana Maquinària tenim disponible maquinària de neteja a la línia industrial perquè puguis equipar-te amb la millor qualitat.  Shopping cart0
  There are no products in the cart!
  Continue shopping