Et truquem

    7h-13h | 15h-18h

    He llegit, he entès i estic d'acord amb la Política de Privacitat de la web.

    Excavació

    Comptar amb bones maquines en els processos d’excavació pot ser un element clau per a la realització de qualsevol obra, per això, Vallesana de maquinària ha incorporat diversos models de miniexcavadores i minicargadoras en la seva flota de lloguer.

     

    La miniexcavadora 17VXE és un model ultra-compacte, que utilitza la tecnologia de les màquines de la classe superior. Potència i velocitat d’excavació estan assegurats quan es treballa en espais reduïts. La miniexcavadora 27V4 es distingeix pel seu rendiment, estabilitat i confort. La rotació en el perfil de les pistes facilita les operacions d’excavació i càrrega fins i tot prop de les parets o llocs amb poc espai disponible. La miniexcavadora 35V4, augmenta en gran mesura l’estabilitat de l’excavació lateral que li permet treballar fins i tot condicions particularment difícils.

     

    La miniexcavadora 60V4 equipada amb motor d’alt rendiment combinat amb un sistema hidràulic amb bombes de desplaçament variable proporciona un rendiment superior a les altres. La força de penetració de la cullera a 41,2 kN es tradueix en la màxima facilitat d’excavació en sòls especialment compactes.
    La minincargadora AS12, amb dimensions tan reduïdes li permet accedir a espais on altres no poden a diferència de el model AS25 que és un model amb major capacitat de càrrega així com major són les seves dimensions.

     

    Si desitja llogar alguna de les nostres escales pot fer-ho a través d’aquest lloc web, trucant-nos o apropant-se a algun dels nostres magatzems.

    Shopping cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping